Våbenhvile nu – Fred uden besættelser

DPV

Våbenhvile nuFred uden besættelser

Demonstration mandag 7. august kl. 16.30 på Rådhuspladsen, Kbh.

Busser fra Århus og Odense

Ved demonstrationsmødet taler repræsentanter fra de deltagende politiske partier, herunder Naser Khader (R), Mogens Lykketoft (S), Frank Aaen (Enhl.) og Villy Søvndal (SF), samt næstformanden for Dansk-Palæstinensisk Venskabsforening Fathi El-Abed og en taler inviteret fra den israelske fredsbevægelse.

 

Arr.: Våbenhvile-initiativet Demonstrationen anbefales af på nuværende tidspunkt støttet af Socialdemokraterne, SF, Enhedslisten, De Radikale, LO Storkøbenhavn, Dansk-Palæstinensisk Venskabsforening, Mellemfolkeligt Samvirke, BUPL, Nej til krig – og listen bliver hele tiden længere.

 

Våbenhvileinitiativet ønsker at manifestere modstand mod den fortsatte krigsførelse, kraftig afstandstagen fra angrebene på civile samt bekymring over den humanitære krise, der er under opsejling som følge af kampene.

 

Samtidig ønsker arrangørerne at opfordre den danske regering til at gøre en seriøs og vedholdende indsats for en øjeblikkelig våbenhvile og for en varig løsning på mellemøstkonflikten der indbefatter en afslutning af den israelske besættelse.

 

For yderligere oplysninger om Våbenhvileinitiativet kontakt Søren Søndergård

på 3969 6602

 

Dansk-Palæstinensisk Venskabsforening arrangerer fælles bustransport (kr. 100) til

demonstrationen fra Århus og Odense. Kontakt/tilmelding inden fredag kl. 14.00 aarhus@danpal.dk

 

Dette indlæg blev udgivet i Gamle indlæg, Pressemeddelelser. Bogmærk permalinket.