Underskriverere på “Muren skal rives ned – sanktioner mod Israel” apellen:

Boykot Israel

Underskriverere på “Muren skal rives ned – sanktioner mod Israel” appellen:

Appel

Muren skal rives ned – sanktioner mod Israel!

Dommen fra den Internationale Domstol i Haag var klar: Den israelske apartheidmur er ulovlig og skal rives ned. Israel ignorerer dommen, og USA blåstempler dette. Derfor skal Israel presses – vi kræver sanktioner:

– Danmark skal kræve sanktioner mod Israel i FN’s Sikkerhedsråd

– Danmark skal også arbejde for det i EU. Et første skridt er at ophæve associeringsaftalen med Israel

– Danmark skal selv gå i spidsen med sanktioner – som det skete mod Sydafrika

Der er brug for handling – og det skal være nu!

Blandt de første underskrivere på ovenstående appel var:

Naser Ahsehli, Palæstinensisk Foren. Århus; Kjeld Albrechtsen, MF EL; B. C. Andersen, forf.; Gunvor Auken, soc.rådg.; Rabih Asad-Ahmad, fm. Multikulturel Foren. Århus; Nis Bank-Mikkelsen, skuespiller; Line Barfod, MF EL; Elisabeth Bergsøe, maler; Tom Bryde, Byggefagenes Samvirke; Jørgen Buck, billedkunstner; Lasse Budtz, tidl. MF SD; Betty Frydensbjerg Carlsson, forkvinde KPID; Eric Danielsen; Finn Ekman; Fathi El-Abed, næstfm. Dansk Palæstinensisk Venskabsforen.; Afnana Elgourfti, Muslimer i Dialog; Anne Eltard, musiker; Steen Folke; Inge Genefke, stifter af RCT og IRCT; Jette Gottlieb; Dorthe Grenå, forkvinde APK; Lars Grenå; Niels Groth; Pernille Grumme; Ruth Gunnarson; Bente Hansen, forf.; Carlo Hansen, journ.; Christian Harlang, adv.; Steen Harup, fm. Malernes Fagf. Kbh.; Henrik Stamer Hedin, fm. DKP; Tove Hummel, billedkunstner; Mogens Høver; John Jacobsen, fm. stilladsarb.s brancheklub; Uffe Juul Jensen, prof. i filosofi; Henning Paaske Jensen, Boykot Israel; Tove Jensen, Demos; Marie Jonassen, landssekr. Internationalt Forum; Basel Kamal; Ali Khilleh, konsulent.; Therese Koppel Kampmann; Hind Kjær, Lad Iraks Folk Leve; Marianne Knorr, sanger; Peter Kofod; Knud Leihøj; Kai Lemberg; Finn Alfred Larsen, musikpædagog; Leif Larsen, journ.; Bent Laugesen, fagl. sekr. Jord & Beton; Ole Lundbøll, fm. Chaufførernes Fagf. Randers; Patrick MacManus, foren. Oprør; Bjarke Madsen, adv.; Karsten Mathiasen, Cirkus Belladonna; Jan Mathisen, Boykot Israel; Radwan Mansour, fm. Arabisk Kulturforen. Århus; Peder Meyhoff, amtsrådsmedl. EL Århus; Evelyn Mittmann, billedkunstner; Leif Monnerup, musiker; Leif Müller, Attac; Lole Møller, landssekr. Socialpol. Foren.; Keld Hvalsø Nedergård, byrådsmedl. EL Århus; Mette Marie Nielsen, Palæstinafredsvagt; Trille Nielsen, sanger; Henning Salling Olesen, prof. RUC; Johnny Olsen, fm. Jord & Beton Kbh.; Ole Olsen, bestyr.medl. FN-forbundet; Bjarne Overmark, adv.; Jørgen Petersen, fm. DKP/ML; Harald Rasmussen, dr. pæd.; Hanne Reintoft; Bo Richardt, Fredsvagt v. Christiansborg; Pernille Rosenkrantz-Theil MF EL; Ulla Røder, fredsaktivist; Helge Rørtoft-Madsen, præst; Savage Rose; Christine Scherfig, billedkunstner; Carsten Rütting Schweitz, maler; Christian Sievert, musiker; Erik Stinus, forf.; Sara Stinus, forf.; Morten Thing, lektor RUC; Benthe Østrup Madsen, forf.; Karen Syberg, journ.; Ole Søborg, næstfm. Vejklubben, Jord & Beton Kbh.; Søren Søndergaard, MF EL; Finn Sørensen, fm. Bryggeriarbejdernes Fagf. Kbh.; Sven Tarp, internat. sekr. DKP/ML; Hans Jørgen Vad, Boykot Israel; Pelle Voigt; Per Warming, musiker; Arne Würgler, musiker.

————————————————————————————

Det er stadig muligt at støtte ovenstående appel m. din underskrift. Rekvirer lister på riv_muren_ned@hotmail.com. Her kan du også bestille den fulde Appel-tekst.

Riv Muren Ned, Griffenfeldsgade 41, 2200 Kbh. N

Dette indlæg blev udgivet i Demonstrationer, Gamle indlæg, Menneskerettigheder. Bogmærk permalinket.