Over ½ mill. kr. til Palæstinensisk sundhedsorganisation

DPV

Over ½ mill. kr. til Palæstinensisk sundhedsorganisation

Folkekirkens Nødhjælp fortæller:

De 450 unge frivillige, som indsamlede flasker, dåser og plastickrus på sommerens Roskilde Festival fik skabt et overskud på 339.385 kroner. Roskilde Fonden, som hvert år donerer en del af festivalens overskud til et humanitært projekt, har lagt 250.000 kroner oven i pantpengene, og de i alt 589.385 kroner går til den palæstinensiske sundhedsorganisation PMRS (Palestinian Medical Relief Society). PMRS driver 25 sundhedscentre og 15 specialklinikker. Herudover besøger organisationens mobile sundhedsklinikker isolerede og fattige områder for at sikre sundhedstilstanden for især kvinder og børn. PMRS mobiliserer desuden lokale byråd, lærere og klubber til at fremme sygdomsforebyggende arbejde. Det var tredje år i træk, at Roskilde Festival og Folkekirkens Nødhjælp samarbejdede om pantindsamling på sommerens festival.

Dette indlæg blev udgivet i Analyser, Bosættelser, Gamle indlæg. Bogmærk permalinket.