Mød modige kvinder

DPV

Mød modige kvinder

Deltagerne i Human Rights March jul/nytår 2003 fortæller om deres rejse og march

Tirsdag d. 3. februar kl. 19.00 i Nørre Allé Medborgerhus v. Sankt Hans Torv i København.

Ca. 30 danske kvinder har hen over jul og nytår deltaget i den internationale Human Rights March, som fandt sted en lang række steder på de besatte områder og i Israel. Kvindegruppen tog til området for at vise fredskræfter på begge sider af konflikten, at de har støtte i udlandet. Omkring 200 kvinder fra hele verden var taget til området for at deltage i marchen.

De danske kvinder er nu hjemme i Danmark igen og fortæller vidt og bredt om deres oplevelser. Det første fælles offentlige møde er d. 3. februar 2004 i Nørre Alle. Se også på http://www.humanrightsmarch.dk/ hvor man f.eks. kan se turens program i området.

8. marts for kvinder i Mellemøsten

De danske deltagere i Human Rights March planlægger lave et festligt arrangement i anledning af kvindernes internationale kampdag d. 8. marts 2004. Læs mere om arrangementet på www.danpal.dk eller modtag oplysninger via e-mail-servicen. Kontakt i så fald danpal@danpal.dk

Dette indlæg blev udgivet i Gamle indlæg, Kategori 801, Nyhedsbreve, Pressemeddelelser. Bogmærk permalinket.