Mød israelsk militærnægter i Danmark

DPV

Israelsk militærnægter i Danmark

Mød Uri Yaacobi d. 8. december kl. 19.30 i Nørre Allé medborgerhus v. Sankt Hans Torv, lokale 305 oppe under loftet

Uri Yaacobi er en ung israelsk militærnægter, der for nyligt har siddet 6 måneder i israelsk fængsel, fordi han nægtede at gøre tjeneste i de besatte områder. Yaacobi var en af initiativtagerne til den underskriftsindsamling blandt israelske gymnasielever, som skabte en del røre i Israel for nogle år siden. I dag er han på rundrejse i Europa for at fortælle om besættelsen og militærnægternes kampagner samt de igangværende retssager i Israel.

Arrangører er den dansk jødiske fredsgruppe New Outlook og Dansk Palæstinensisk Venskabsforening

Dette indlæg blev udgivet i Andet, Gamle indlæg, Klip fra pressen. Bogmærk permalinket.