Med deres egne ord

DPV

Med deres egne ord

I en løbeseddel omdelt af det israelske militær (IDF) til den palæstinensiske befolkning i de besatte områder hedder det:

De israelske forsvarsstyrker (IDF) fortsætter sine operationer mod terroristerne og dem, der hjælper dem. Som en del af disse operationer vil IDF fortsætte med at ødelægge huse, som ejes af de personer, der er involverede i terror-aktiviteter. Alle hjem – som ødelægges af IDF, fordi et medlem af husstanden har forbindelse med terror-aktivitet – vil desuden få den jord huset er bygget på konfiskeret og genopbygning på grunden vil ikke blive tilladt. Palæstinensiske borgere! Undlad at assistere terroristerne så I derved undgår at skade jer selv og jeres familier.

IDF i Judæa og Samaria. Citeret i tidsskriftet Between The Lines oktober 2002

Dette indlæg blev udgivet i Analyser, Bosættelser, Gamle indlæg. Bogmærk permalinket.