Shimon Peres er ikke velkommen i Danmark – Demonstration torsdag d. 11. juli

Boykot Israel kampagnen

Shimon Peres er ikke velkommen i Danmark – Demonstration torsdag d. 11. juli 2002Israels vicepremierminister og udenrigsminister Shimon Peres besøger København d. 10.-12. juli som led i en rundrejse til europæiske hovedstæder.

Shimon Peres er ikke velkommen i Danmark. Det mener en række organisationer som indkalder til demonstration torsdag d. 11. juli kl. 16.30 på Thorvaldsens Plads hvorfra man går i retning af Nationalmuseet. Her deltager Shimon Peres kl. 17.30 i et møde med Det Udenrigspolitiske Selskab.

Shimon Peres repræsenterer den israelske stat og er derfor medansvarlig for den ulovlige besættelse af de palæstinensiske områder Vestbredden og Gaza og for Israels gentagne brud på international lov og FN-resolutioner. Som medlem af den israelske regering er han samtidig medansvarlig for den daglige terror som den palæstinensiske befolkning fortsat er udsat for – i form af udgangsforbud, massakrer på flygtningelejre, ødelæggelse af den palæstinensiske administration og infrastruktur og i hundredvis af palæstinensiske hjem..

Demonstrationens grundlag er

Israel ud af de besatte områder – NU

Boykot Israel

Tid og sted: Torsdag d. 11. juli kl. 16.30 Fra Thorvaldsens Plads (v. Thorvaldsens Museum) til Vester Voldgade (med stop over for Ny Vestergade hvor Nationalmuseet ligger)

Talere: Bente Hansen, forfatter; Jan Mathisen, næstformand f. Hotel og Restauration Kbh.; Pernille Rosenkrantz-Theil, MF for Enhedslisten.

Arrangører: Boykot Israel Kampagnen, Palæstina Fredsvagterne, Dansk Palæstinensisk Venskabsforening, Palæstina Initiativet, Internationalt Forum, Fredsvagtens Venner, Byggefagenes Samvirke, Vejklubben, Jord og Beton, Murerarbejdsmændene, Stilladsklubben, Lager og Handelarbejdernes Forbund, Enhedslisten, SF; KPID, DKP/ML, SUF, SFU, Rød Ungdom,Oktoberbevægelsen, Demos

Dette indlæg blev udgivet i Gamle indlæg, Klip fra pressen, Menneskerettigheder. Bogmærk permalinket.