Hegn eller mur

DPV

Hegn eller mur(læserbrev bragt i weekendavisen 10/10 og i Kristeligt Dagblad 7/10) DR- nyhedernes 18.30 udgave viste onsdag d. 1.okt. et kort indslag, der handlede om Israels udvidelse af det såkaldte ”hegn”. DR havde i indslaget ikke nogen billeder af ”hegnet”, men derimod et billede af en gravemaskine.

De seere der tidligere på sommeren så en udgave af horisont, – også på DR,- der handlede om selvsamme ”hegn”, har ved selvsyn kunnet konstatere, at dette ”hegn”

Uden overdrivelse kan kaldes en m-u-r!

Jeg tror næppe den gamle berlin mur kunne prale af at have været så overdimensioneret, frastødende, skræmmende og vederstyggelig som denne, – hvis altså mursten kunne tale! Det er skuffende og tragisk at en seriøs TV- kanal som DR, ikke tager tråden op efter sommerens horisont med Ole Sippel og viser os den mur, der selvfølgelig bliver kritiseret vidt og bredt. Det er synd og skam at DR tilsyneladende har fået mundkurv på og går på listesko. Vis os de billeder af muren der kommer til at koste israelerne milliarder af kroner, og som er til daglig gene for de palæstinensere der må leve med denne rædselsmur på deres land.

Lisbeth Ploug Mortensen er medlem af DPV

Dette indlæg blev udgivet i Andet, Gamle indlæg, Klip fra pressen. Bogmærk permalinket.