Forståelig kamp

Ole Olsen, DPV

Forståelig kamp

af Ole Olsenformand for Dansk-Palæstinensisk Venskabsforening

Bragt i Berlingske Tidende den 22. november 2000

Palæstinenserne har accepteret, at Israel nu udgør 78 pct. af det geografiske Palæstina. De kæmper i dag for at få en stat på de sidste 22 pct. Det er en helt forståelig kamp, som alle med hjertet på rette sted bør støtte.

Israel fik med fredsprocessen chancen til at forlade de besatte områder trinsvis og med æren i behold.  Desværre misbrugte Israel tiden til at fordoble antal bosættere på de besatte områder – selv om hele verden hele tiden har anset bosættelsespolitikken som den største hindring for fred.

Nu er tiden inde til at Israel forlader alle de besatte områder helt uden vrøvl, sådan at palæstinenserne kan få et land at være palæstinensere i.

Ole Olsen

Dette indlæg blev udgivet i Gamle indlæg, Måedens citat. Bogmærk permalinket.