Israels jernnæve

Ole Olsen, DPV

Israels jernnæve

af Ole Olsenformand for Dansk-Palæstinensisk Venskabsforening

Bragt i Politiken den 21. november 2000

I en kort notits 16/11 kunne man læse at israelske soldater dagen før havde skudt 8 palæstinensere i de besatte områder.

Man kunne også erfare, at Israels regering nu vil holde inde med sin “tilbageholdenhedspolitik” og tage skrappere midler i brug i sine forsøg på at kvæle den palæstinensiske kamp for at befri de besatte områder.

FN’s Sikkerhedsråd, Amnesty International m.fl. har tidligere vurderet, at Israel bruger en overdreven magtanvendelse som svar på opstanden. Nu vil Israel åbenbart bruge en endnu mere overdreven magtanvendelse i sin illegitime kamp for at beholde kontrollen over de besatte områder.

Hidtil har Danmark valgt at være stum i sagen. Hvor er indignationen henne?!

Ole Olsen

Dette indlæg blev udgivet i Gamle indlæg, Klip fra pressen. Bogmærk permalinket.