Demonstration onsdag den 16. juli kl. 19.00, Rådhuspladsen (KBH)

Demonstration onsdag den 16. juli kl. 19.00, Rådhuspladsen (KBH)

Dansk Palæstinensisk Venskabsforening (DPV) indkalder hermed til en protest samling på Rådhuspladsen i København onsdag den. 16.07.2014 kl. 19:00 i protest over Israels omfattende overgreb mod Gaza og kollektive afstraffelse af den palæstinensiske civilbefolkning i de besatte område.

Israels kollektive afstraffelse af palæstinenserne har stået på i over 4 uger. Og det seneste dage har det udviklet sig til en sand bomberegn over den palæstinensiske civilbefolkning i den besatte og belejret Gaza.

175 palæstinensere har mistet livet siden mandag heraf mindst 31 børn. De sårede har rundet de 1200.

Israels brutalitet, primitive opførsel og gentagne forbrydelser mod den palæstinensiske civilbefolkning er en skamplet på menneskeheden.

Der er derfor et stort behov for at vi samles endnu en gang og udtrykker vores klare støtte til det palæstinensiske folk under paroler som:

– STOP overgrebet mod Gaza
– STOP myrderierne på palæstinenserne
– NEJ til kollektiv afstraffelse af palæstinenserne
– NEJ til besættelse
– NEJ til bosættelser
– NEJ til Israels masse arrestationer af palæstinenserne
– Frihed til de tusinde af palæstinensiske fanger i de israelske fængsler
– JA til fred
– FRED er mulig

Vær med vores Folketingets formand Mogens Lykketoft, Johanne Schmidt Nielsen (EL), Lisbeht Bech Poulsen (SF), hele Danmarks kunstner og entertainer Omar Marzouk, den kendte film instruktør Omar Shargawi (med palæstinensisk baggrund), samfundsdebattøren m.m. Tarek Ziad Hussein og flere…

om at tage afstand fra det israelske overgreb mod palæstinenserne i Gaza i særligt grad og hele de besatte områder generelt.

Og om at kræve af Netanyahu og den israelske regering at opgive besættelsen, undertrykkelsen og bosættelserne på den besatte Vestbred og om at komme til forhandlingsbordet for at indgå en reel, holdbar og retfærdig fred.

En kendt Gaza sang samt en lille freds -”happening” fra Jewish Voice for Peace vil også blive præsenteret.

Medbring kun slogans på dansk, samt danske og palæstinensiske flag.

Vel mødt!

Dette indlæg blev udgivet i Demonstrationer, DPV mener, Pressemeddelelser og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.