Palæstina-Initiativet 2006 – en landsdækkende kampagne

DPV

Palæstina-Initiativet 2006 – en landsdækkende kampagne

– din chance for at være aktiv sammen med andre i din by

Palæstina-Initiativet blev startet umiddelbart før sommerferien af en række organisationer og partier. Formålet med initiativet er at samle kræfterne om en konkret landsdækkende kampagne d. 10. – 16. november 2006 imod Muren i Palæstina. Den palæstinensiske græsrodsorganisation ”Stop the Wall” opfordrer til internationale aktioner og protester verden over i denne uge.

Parolerne for kampagnen i Danmark er:

Riv Muren Ned – Frit Palæstina.

Hensigten er ikke at lave en ny organisation eller erstatte lokale organisationers eller partiers indsats, men at skabe mulighed for en koordineret og intensiveret indsats omkring denne kampagne i efteråret 2006.

Dansk Palæstinensisk Venskabsforening har tilsluttet sig Palæstina-Initiativet og støttet både med økonomi og med Søren Rasmussens indsats som kasserer. Vi håber, at også DPVs medlemmer vil tage aktivt del i kampagnen.

På Palæstina-Initiativets møde d. 17. september har deltagerne arbejdet videre med et idé-katalog, som skal inspirere og lette de lokale aktivist-gruppers arbejde med at forberede udstillinger, foredrag, muraktioner, happenings o. l. op til og i kampagneugen.

Kampagnens netværksgruppe er i fuld gang med at skabe et netværk på tværs af organisationerne. Der er foreløbig kontaktpersoner i mere end 35 byer og bydele, og vi håber, at der bliver flere. Kon-taktpersonen vil sørge for at indkalde til det første forberedende møde.

Der er oprettet en hjemmeside på www.palaestina-initiativet.dk, hvor man kan få mere at vide om initia-tivet.

Hvis man er interesseret i at deltage, kan man tilmelde sig med navn og adresse (husk postnummer) på info@palaestina-initiativet.dk , eller til Palæstina-Initiativet, Gry Blom Hempel, Studiestræde 24,1., 1455 København K De tilmeldte bliver optaget på vores mail-liste, så de løbende får orientering om aktiviteterne.

Med venlig hilsen fra den koordinerende gruppe

Anders FengerDPV

Jan Mortensen

Trine Pertou MachSF

Inger V. JohansenEnhedslisten

Fouad Fouad Abdel-HalimRetten til at vende tilbage

Karl Åge Jakobsen3F’s Palæstinagruppe

Karen HenriksenHuman Rights March

Dette indlæg blev udgivet i Gamle indlæg. Bogmærk permalinket.