E-mail-service fra DPV

DPV

E-mail-service og www.danpal.dk

Siden den 2. Intifada startede i efteråret 2001 har det været muligt at komme med på en e-mail-liste for Venskabsforeningens medlemmer og andre palæstina-interesserede. Via denne service fås information om relevante møder og aktiviteter eller oplysninger om nye gode bøger, artikler, citater mv.. Servicen er et supplement til vores Nyhedsbrev, der normalt annoncerer møder, men som kun udkommer hver anden eller 3. måned. En del af oplysningerne i e-mail-servicen vil også kunne findes på www.danpal.dk, men ikke alle.

Ønsker du e-mail service skal du give besked til foreningen på e-mail: danpal@danpal.dk

Har du oplysninger og informationer om Israel/Palæstina-arrangementer o.lign., som du ønsker skal videreformidles til andre, er du også meget velkommen til at sende en mail. Vi forbeholder os ret til at redigere og sortere i det tilsendte.

Dette indlæg blev udgivet i Andre kampagner, Gamle indlæg. Bogmærk permalinket.