Humlebæk 31/7, 7/8: Protestmøde ved Louisiana

DPV

Protestmøde ved Louisiana

Pressemeddelelse

Boykot Israel kampagnen indkalder til protest foran kunstmuseet Louisiana onsdag den 31 juli og onsdag den 7 august kl. 18,45 til 19.30 i anledning af museet gennemfører to koncerter med “Tel Aviv piano trio”

Koncerterne gennemføres i samarbejde med den israelske ambassade i Danmark og dermed er der garanti for at koncerterne bliver anvendt som et på fremstød for Israel. Det Israel som brutalt har besat de palæstinensiske områder, og som tilsidesætter fundamentale menneskerets principper.

Louisiana vil ikke aflyse koncerterne, da “museet ikke vil blande kultur og politik sammen”.

Men ingen kan undlade at tage stilling til kernespørgsmålet i konflikten, som er Israels besættelse og undertrykkelse af palæstinenserne. Heller ikke Lousiana.

Det er sørgeligt at Louisiana ikke tør træde frem som forsvare af grundlæggende internationale ret og menneskerettighederne.

Ved at fastholde gennemførelsen af koncerterne sammenblandes kunst og politik til fordel for Israel. Louisiana giver med koncerterne Israel en kærkommen anledning til at fremstå som en normal civiliseret stat. I skarp modsætning til den virkelighed som vi dagligt er vidne til.

Derfor skal Boykot Israel kampagnen opfordrer til at deltage i protest markeringerne ved Louisiana.

Venlig hilsen

Boykot Israel kampagnen

v. Jan Mathisen

20 43 09 43

Dette indlæg blev udgivet i Gamle indlæg, Klip fra pressen. Bogmærk permalinket.